Лєна Михайленко (Lena Mykhaylenko)

Умовно цю картину можна назвати "ВІКНО ДО СЕБЕ"
Лєна Михайленко - молода художниця, економіст, фотограф, представник "дрогобицького сюрреалізму". Народилася у Дрогобичі. 

Відома мисткиня зі створення арт-фото і фото-картин. Мистецтво авторки за деякими роботами наближене до стилю сюрреалізм.


Навчалася у Дрогобицькому механічному технікумі за спеціальністю "Бухгалтерський облік", згодом у "Бережанському державному інституті" за спеціальністю "Економіка підприємництва".

Коли народилася художниця?_____
Фотографією почала займатися з 2007 р., закінчивши курси фотомистецтва у Львівській Арт – студії «Вище Неба». З 2008 р. працює у Львівській Дизайн-студії в якості фотографа photoshop дизайнера.

Діяльність/творчість______________

Займається постановочною фотографією, але найважливіше місце в її творчості займає Арт-фото і фото картини. Мисткиня співпрацює з обдарованим трускавецьким художником Андрієм Бердалем. Минулого року Л. Михайленко та А. Бердаль створили спільний проект «Від предків до нащадків. Лемківщина…», де намагаються пробудити історичну пам’ять, дещо привідкрити завісу таємничості цього, такого близького за духом та далекого по відстані, етносу. 

Молодість та унікальність __________
Незважаючи на молодість, художниця має своє творче обличчя, яскраву індивідуальність, про це свідчить її участь у колективних фотовиставках не тільки в Україні, але й за кордоном: Польщі, Чехії, Канаді, Греції. Нещодавно одна з її фотокартин зайняла призове місце на міжнародному фотоконкурсі у Києві.
 Як мовить про себе фото-художниця, то:
"При створенні Фотокартин використовую техніку Hand painted photography, тобто вручну ромальована фотографія, з використанням олійних фарб..."
Джерела/посилання______________

Дописати коментар

0 Коментарі