"Карпати" (санаторій м.Трукавець)

Санаторій Карпати (ТзОВ "ГКК "Карпати") - готельно-куротний коплекс, що розташований у м.Трускавець.

На відміну від "Ріксос" чи "Міротель", велика частка персоналу санаторію складають вихідці із Дрогобича, Борислава та Стебника, а також прилеглих сіл. 

В санаторії вперше в Україні використано розсувні двері. Згодом технічну інновацію став використовувати Міжнародний український аеропорт в Борисполі. ГКК "Карпати" має унікальні стіни із кахлю (автор О.Швець), яким нема аналогів, адже кожна виготовлена з карпатськими мотивами (зображення рослиної, тваринної орнаментики, побуту українців Карпат) в ручний спосіб. Тому, кожен кахель є з індивідуальним мотивом який жодного разу не повторюється.

Загальний опис_____________________________


Санаторій «Карпати» розташований на березі трускавецького озера, поряд з ним – зелений лісовий масив. Декорований художньою ковкою, різьбою по дереві, скульптурами, живописом, керамикою в стилі і дусі культурної традиції Західної України. До міського парку і бювету мінеральних вод № 1 (цілюща вода «Нафтуся») - 10 хвилин ходьби, але в комплексі є також свій бювет мінеральних вод.

Санаторій є лауреатом Державної премії України з архітектури. Парк «Підгір'я» нагороджений Великою золотою медаллю ГРАН-ПРІ лауреата Національної премії в галузі ландшафтної архітектури та дизайну «Квітуча Україна 2008». «Карпати» визначені «Підприємством року 2010» по версії міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих» за даними Державного комітету статистики України та відповідно до EUROPEAN STANDART RATING серед 350 000 суб'єктів господарювання України. А також вручено Орден «Зірка економіки України» та сертифікат «Керівник року 2010» - генеральному директору санаторію «Карпати» Леву Ярославовичу Грицаку.

Лікування______________________________
На базі санаторію «Карпати» проводиться лікування захворювань серцевосудинної, нервової, сечостатеої, опорно-рухової систем, хроничних захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, нирок, печінки, сечокам'яного, жовчнокам'яного захворювання, порушень обміну речовин.

Розташування_____________________________
Адреса санаторію: Львівська обл., вул. Карпатська, 2.

ДИВ.ТАКОЖ_____________________________
ПРИМІТКИ_______________________________

Посилання_______________________________
Джерела_________________________________

Дописати коментар

0 Коментарі