Володимир Дзюра

Дзюра Володимир Олексійович (нар. 18 жовтня 1982 року в м. Дрогобичі) -  дрогобичанин, тернопільський науковець, винахідник, голова РМУС, к.т.н., асист. кафедри технології машинобудування Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя,

В ранньому дитинстві переїхав до м. Тернополя. У 1999 році закінчив Тернопільську ЗОШ №15 з похвальними грамотами. У юному віці активно займався спортом. Неодноразовий призер обласних змагань з веслування на байдарках, успішно виступав на всеукраїнських змаганнях, де входив до десятки кращих веслярів України.

За свою наукову роботу. Володимир Дзюра відзначений престижними стипендіями, грамотами і нагородами, зокрема у 2008-2010 роках він стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих учених, відзначений грамотою ректора за значні успіхи в навчанні та грамотою голови Тернопільської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, значні наукові досягнення. Особливим досягнення молодого науковця було визнання його кращим винахідником Тернопільської області 2009 року.[1].

Джерело_______________________________________

Дописати коментар

0 Коментарі