Роман Ілик

Ілик Роман Романович (нар. 14 листопада 1963 р. у м.Борислав) -  кандидат медичних наук, лікар-стоматолог, науковець, народний депутат України (член партії ВО"Батьківщина" з 2005р.), член світової Асоціації імплантологів (ІСОУ), Головний лікар "Клініки стоматології Р.Ілика" у м.Дрогобич.  

Автор 20 друкованих робіт в профільних виданнях ВАК, 6 раціоналізаторських пропозицій, 2 патентів України про винаходи [1].


Освіта та кар'єра______________________
1970-1978 — навчався в СШ №2 м. Дрогобича.
1978-1982 – навчався в Бориславському медичному училищі.
В 1982 році закінчив Івано-Франківський державний медичний інститут.   1987-1991 – лікар-стоматолог у  Дрогобицькій стоматологічній поліклініці.  1999 — закінчив аспірантуру Київського інституту післядипломної освіти ім. П.Я.Шулика і здобув науковий ступень кандидата медичних наук, захистив дисертацію. 1991-2001 – Дрогобицька стоматологічна поліклініка, завідувач ортопедичним відділенням.
 2001 – по сьогоднішній день – Львівський національний медичний університет ім. Д.Галицького, доцент кафедри ортопедичної стоматології.   2006 — обраний депутатом Львівської облради за списком БЮТ, член постійно депутатської комісії з питань освіти і науки. З 2009 по 2010 рік Прший заступник голови Львівської обласної ради.

В 2012 отримав перемогу під час парламенських виборів по одномандатному виборчому окрузі №121 в якості кандидата від ВО "Батьківщина" отримавши підтримку 49,11% виборців Дрогобиччини. 

Громадська робота______________________ 
Член громадської організації „Товариство Юрія Дрогобича”, депутат Львівської обласної ради V демократичного скликання, голова ЛОО ВО «Батьківщина»

Сім'я__________________________________
Дружина Ілик Ірина Михайлівна, три доньки: Олена, Романія, Арета.

Цитата_________________________________
Про те, які методи застосував влада в боротьбі проти нього:

«Влада намагається нейтралізувати узгодженого опозиційного кандидата трьома способами. Перший - це інформаційна війна, зброєю в якій стали дезінформація, джинса, перекручування фактів та відверта, абсурдна брехня. Але усі ці спроби зазнали краху, про що свідчать результат соціологічного дослідження авторитетної компанії «Рейтинг». Другий спосіб більш радикальний – це зняття з виборчих перегонів. Підставою для цього може послужити порушення кримінальної справи за надуманими звинуваченнями. У нас є інформація, що передумови для цього зараз штучно створюються. З цього приводу розповсюджено офіційну заяву Львівського регіонального виборчого штабу ВО “Батьківщина”. Їх ніщо не зупинить перед тим, аби позбутися опозиційного кандидата і в інший спосіб. Після такої нечесної кампанії, ми можемо припустити будь-який хід подій».

Джерела_______________________________
  1. Ілик Роман // Інтернет-газета Вголос
  2. Ілик Роман Романович // Коментарии
  3. Результати виборів в одномандадтному партійному окрузі №121//офіційний сайт ЦВК
Посилання_____________________________
  1. Роман Ілик переслідує водіїв дрогобицьких маршруток // тижневик Каменярі
  2. Роман Ілик // сайт Варіанти
  3. Справжнє обличчя Романа Ілика //Сходница земресурс
  4. Слухали Романа Ілика, слухав і Роман Ілик// Дрогобицький портал
  5. Роман Ілик: "Я вірю у мудрість наших людей і їхній правильний вибір"// Тустань

Дописати коментар

0 Коментарі