Ольга Гошовська


Ольга Гошовська (нар. 23.08.1989) дрогобицька художниця, випускниця ДДПУ відделення романо-германської філології. 

Картини молодої художниці експонувалися в Києві, Амстердамі, Пекіні, Ерфурті тощо. Деякі з них знаходяться у приватних колекціях України та країн Європи.


Художній стиль

одна із робіт мисткині

Творити художниця почала через жахливі сновидіння, які виливала на папір, згодом деякі роботи побачив учитель у Дрогобицькій художній школі (клас Миколи Федіва), який оцінив талант юної художниці. На створення однієї картини витрачає від двох до дванадцяти годин. 

З-поміж власних робіт найулюбленішою картиною майстрині є малюнок чарівного птаха. До речі, жодна графіка не має назви, щоб „не полонити думок глядача”. Про оригінальність робіт говорить кожен, який не бачив чогось подібного: чорно-білі графіки та чорно-білі з елементами кольору уподібнюють якийсь сюрреалізм, нагадують, дещо роботи Сальвадора Далі. 

Можливо в кожній картині є символізм (риби, метелики, які є „формою передачі своїх думок”), і кожен запитує майстриню про ті символи, але однозначно, художниця творила свої роботи, для того, аби завести механізм думки, щоб самому відповісти на запитання „що я бачу і що я відчуваю?”. 

 Див.також ______________________________
  1. Лєна Михайленко
  2. Мар'яна Мирошниченко

Дописати коментар

0 Коментарі